Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 20-09-2016 00:44:20
Geldzaken & Recht

Balkon afvoer

Vreemde gang van zaken, iemand aangesteld die het woord doet voor de bewoners?
de eigenaren zijn lid van de vve (dus uw dochter ook) en kunnen zelf onderwerpen/problemen inbrengen in de vergadering van de vve, daar is geen woordvoerder voor nodig en al helemaal niet een persoon die zijn eigen belang dient, bij voorbaat zaken afhoudt (dat lijkt me niet zijn taak).
dochter kan het reglement eens doorlezen om te zien hoe iets bij deze vve op de agenda geplaatst kan worden, of dat via de voorzitter en/of secretaris loopt of dat je dat als eigenaar kunt doen, en een vergadering bijeenroepen met desnoods alleen dit onderwerp.
dochter kan ook nog met de anderen die hetzelfde probleem hebben de koppen bij elkaar steken krachten te bundelen.
wat extra handig kan zijn als zelf al vooraf wordt uitgezocht wat voor mogelijkheden er zijn (zoals bijv. een spuwer) en wat de kosten daarvan zouden zijn.
gaat het om een model balkon zoals door @tijger1 omschreven dan lijkt me niet dat men daarvoor een afvoer wil betalen als vve. het gaat immers om regenwater en niet om sopwater en plantenwater.