Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-09-2016 14:35:51
Garantie & Verzekeringen

Allsecur autoverzekering

@janvee,

heeft u, nadat u de auto's heeft gekocht en de verzekering heeft overgeschreven, dan wel in de motoren van de betreffende auto's kunnen kijken.
blijkbaar heeft u dan in alle motoren van die auto's een defect o.i.d. aangetroffen waarom u de auto weer van de hand moest doen.
al met al een gedrocht van een excuus zo lijkt mij en krijg een lichtelijk vermoeden dat er sprake is van (particuliere) autohandel en daarvoor zijn andere verzekeringsvormen voorhanden.
uw verzekeraar zal zeer waarschijnlijk ook een dergelijke indicatie hebben en geeft u nu heel duidelijk aan welk risico zij lopen na het overschrijven van een autoverzekering en dat zij een dergelijk risico niet (meer) willen lopen, vandaar dat zij aangeven om binnen een termijn van zes maanden geen overschrijving van kenteken meer te accepteren.
heeft u nu, hoe toevallig ook, weer een auto getroffen met een defecte of slechte motor dan zult u bij aanschaf van weer een ander voertuig uw verzekering moeten beƫindigen en elders een nieuwe verzekring moeten afsluiten.
of een andere verzekeraar u zo makkelijk zal accepteren is nog maar de vraag aangezien dergelijke verezekeringsgegegevens centraal geregistreerd staan en alle verzekeraars over die informatie kunnen beschikken.

een aankoop keuring door bijv. de anwb zou kunnen voorkomen dat u telkenmale een auto met een motorische onvolkomenheid koopt en dat u zonder problemen nog jarenlang van het u zo geliefde model kunt genieten. ;-))