Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-09-2016 18:01:14
Garantie & Verzekeringen

Is de beslissing van de verzekering terecht?

@bjbluijc86,

in de laatste zin van uw topic geeft u aan dat u all-risk verzekerd bent bij asr.
een autoschadeverzekering dekt schade aan uw voertuig en/of de schade aan de tegenpartij welke is onstaan door een aanrijding met een ander voertuig, weggebruiker of obstakel en/of schade ontstaan door bijv. weersomstandigheden.
u bent klaarblijkelijk in de veronderstelling dat een "technisch mankement", zoals door u omschreven, ook onder de dekking van een autoschadeverzekering valt.
helaas voor u en alle ander bezitters van een "heilige koe" is dat niet het geval.
technische mankementen komen simpelweg ten laste van de (uw) eigen portemonnee.
misschien wordt het u allemaal wat duidelijker als u de polisvoorwaarden m.b.t. de schadedekking er nog eens zorgvuldig op na leest.

en voor wat de remvoering/remblokken slijtage betreft zijn er twee opties te bedenken:
1/ de remblokken waren al dermate versleten dat ze bij de "grote" servicebeurt al vervangen hadden moeten worden en bij de daarop volgende apk niet goedgekeurd hadden mogen worden en dat zou een flinke misser van de garage zijn.
2/ u heeft in het vakantiegebied overmatig en/of zo goed als constant met uw voet op het rempedaal gereden waardoor de remblokken oververhit zijn geraakt en daardoor zeer snel zijn versleten.
welke optie het dichts bij de waarheid zit zult u zelf moeten bepalen.