Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 23-09-2016 14:01:54
Garantie & Verzekeringen

Is de beslissing van de verzekering terecht?

Remmen zo snel versleten ? grote controle niets gedaan ( ja, was nog boven de miniumum-limiet), en apk: zal ook nog net boven de minium-limiet zijn geweest. maar, daar zou ik niet op zijn gaan rijden naar kroatie.
daarom ben ik al 30 jaar bij een no-merk dorpsgarage: kijkt de auto na op wat hij vindt, dat wijs is.
komende 1/2 jaar 90 km enkele reis woon-werk: dan nu in de vakantie toch de distributieriem vervangen, want is eigenlijk al tegen de levensduur. net dus als "motorman -13:19" ook opmerk: goede garage geeft aan, wat de verwachtingen zijn voor de komende tijd. aan u om nu al iets te doen, of.. bij 15 km/wk enkel voor de boodschappen, die 1000 km nog aan te gaan. ja, kost iets meer aan tijd = geld, dan enkel op de minimum-waarden te controleren en te rapporteren.

heeft allemaal te maken met gewoon onderhoud, dus noppes met welke verzekering dan ook.