Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 24-09-2016 20:29:10
Winkels & Webshops

Postnl

Ik denk niet dat het vandaag nog komt. ik zou ook vandaag een pakketje krijgen, maar is ergens gestrand. nu ontving ik een bericht dat de bezorger morgen langs zal komen. no way zie ik een pakketbezorger morgen op mijn stoep staan. dat wordt gewoon maandag of dinsdag.

ik begrijp uw ergernis wel, een prachtige vrije zaterdag en u heeft de hele tijd thuis moeten blijven voor dat pakket. vol ergernis en ongeduld wachten.  nu even afreageren op kassa, dat lucht op.
ik ben overigens gewoon de deur uitgegaan, want zag al dat het niet meer zou lukken vandaag.

denk er verder niet over na.  het gaat 't hem gewoon niet worden vandaag. morgen genieten van het mooie weer en dan maar hopen dat het maandag of dinsdag wordt bezorgd en dan niet bij een gemene buur (omdat u aan het werk bent), die gewoon het pakje inpikt.