Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 25-09-2016 08:43:30
Geldzaken & Recht

Waarom werken die stomme banken nog steeds niet in het weekend???

Hallo wmborra , 

waarom werken die stomme banken nog steeds niet in het weekend ?

in onze 24-uurs economie verwachten we dat alles constant doorgaat, dus ook het betalingsverkeer moet in de nacht en het weekend gewoon doorlopen. de reden dat dit niet gebeurt, is grotendeels te vinden in zuid-europa. de banken daar vinden dat de nachten en de weekenden rustmomenten zijn; er hoeft dan niet gewerkt te worden. omdat binnen de europese centrale bank deze afspraak is overgenomen, gelden deze regels nu voor alle nationale banken, dus ook de nederlandsche bank. tja, en ligt deze bank stil, dan kunnen ook de andere banken in nederland helaas niets! 

voor meer informatie , klik op de rode regel .

http://financieel.infonu.nl/geld/167892-betalingsverkeer-in-nederland-hoe-werkt-dit-nou-precies.html" target="_blank">http://financieel.infonu.nl/geld/167892-betalingsverkeer-in-nederland-hoe-werkt-dit-nou-precies.html