Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-09-2016 18:17:10
Geldzaken & Recht

Beschuldigd van diefstal

@silvia81,

u heeft een fout(je) gemaakt door uw eigen rekening en die van uw moeder niet gescheiden te houden.
heen en weer boeken tussen twee of meer rekenigen is op voorhand vragen om problemen aangezien het correcte overzicht van de inkomsten en uitgaven daardoor veel onduidelijker wordt, zeker voor iemand die niet boekhoudkundig onderlegd is, zoals in dit geval uw moeder.
jammer dat u alles al heeft overgedragen anders was de bewijsvoering dat u alles correct heeft afgehandeld nog voorhanden geweest.
probeer (alsnog) een gesprek met uw moeder aan te gaan en tracht, met de afschriften op tafel, uitleg te geven hetgeen u met haar gelden heeft gedaan. 
lukt dit niet en wordt er werkelijk aangifte tegen u gedaan en er komt een "zaak" van, hetgeen eigenlijk niet mag worden verwacht, dan zal uw moeder alsnog met alle bewijzen (bankafschriften) op tafel moeten komen.
als u echt correct hebt gehandeld dan heeft u verder niets te vrezen.

even afhankelijk van wat er allemaal precies op social media over u wordt geschreven, is het mogelijk om van bijv. smaad aangifte te doen. of dat ook echt zin heeft is een tweede, meestal stop dit soort vuilspuiterij wel na een poosje.
of de familieband nog te herstellen is, daarover kan een buitenstaander geen uitspraak doen, dat zal de tijd u leren.