Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 28-09-2016 11:49:47
Winkels & Webshops

Kapot bankstel van sanders meubelstad

Wat u ook nog kunt doen is een ingebrekestelling sturen waarin u sanders een uiterste termijn geeft bijv. 14 dagen om de gebreken te verhelpen. indien er binnen die 14 dagen geen herstel heeft plaatsgevonden, ontbindt u de overeenkomst. benoem het gebrek, de aankoopsom en de datum van overeenkomst, de aflevering en wat er in tussen wel en niet is gedaan om het gebrek te verhelpen.verzoek om een schriftelijk antwoord binnen 14 dagen. 
doe dit aangetekend schriftelijk.

als er dan nog geen actie wordt ondernomen kunt u de overeenkomst ontbinden. de bank mag sanders houden en u krijgt uw aankoopbedrag terug. daar zal sanders dan vast niet aan willen meewerken, maar u heeft een rechtsbijstandverzekering en die kan u daarmee verder helpen.