Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 29-09-2016 14:12:54
Huishouden & Energie

Problemen met luxaflex shades

Hallo hwichers ,

 na ruim 8 jaar begint mijn luxaflex shades uit elkaar te vallen


wat zijn de garantievoorwaarden? 

 luxaflex nederland b.v. (luxaflex) garandeert luxaflex® producten vijf jaar op de afwezigheid van materiaal- en fabricagefouten, mits deze producten op de juiste manier door een erkend installateur in woonhuizen zijn geïnstalleerd en worden gebruikt. de garantie geldt uitsluitend voor de eerste koper, na het tonen van het originele garantiebewijs dat is voorzien van de garantiesticker. op elektrische onderdelen en luxaflex® hordeuren wordt deze garantie twee jaar verleend. op horrengaas en door ons uitgevoerde reparaties geldt deze garantie voor drie maanden. voor niet-huiselijke toepassingen verwijzen wij u naar onze algemene verkoopvoorwaarden.



 


de verplichting van luxaflex is beperkt tot het repareren of vervangen van de defecte materialen of onderdelen met gelijke of vergelijkbare onderdelen. gedurende de eerste twee jaar na aankoop bestaat de garantie uit de kostenloze reparatie of vervanging, met uitzondering van demontage en herinstallatie. gedurende de volgende drie jaar is de garantie beperkt tot de vervanging van defecte materialen of onderdelen, maar vallen demontage, assemblage, herinstallatie en transportkosten buiten de garantie.


voorwaarden


schade aan het luxaflex® product als gevolg van normale slijtage, onjuiste of ondeskundige montage, verandering, verwijdering, herinstallatie, blootstelling aan weerselementen, motorisering, ongeval, misbruik en fouten of nalaten ten aanzien van meten, reiniging of onderhoud is uitgesloten van deze garantie. een luxaflex® hout product is gemaakt van echt hout en kan afwijken van ons stalenmateriaal. verschillen in kleur en structuur en kleurveranderingen door blootstelling aan zonlicht zijn karakteristiek voor echt hout en vallen buiten de garantie. ruimtes met een hoge warmte- of vochtigheidsgraad kunnen het verouderingsproces versnellen en krom trekken van het hout veroorzaken. deze veranderingen vallen eveneens buiten de garantie. luxaflex® stoffen kunnen eveneens afwijken van ons stalenmateriaal. verschillen in kleur en structuur en kleurveranderingen van deze stoffen zijn evenmin gedekt door de garantie. de garantie treedt in de plaats van alle andere verplichtingen, aansprakelijkheden en waarborgen. luxaflex is niet aansprakelijk voor directe schade anders dan zoals hierboven uiteen gezet, of voor welke indirecte, incidentele of vervolgschade, verliezen of onkosten dan ook. de garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument die in de toepasselijke wet- en regelgeving zijn vastgelegd, noch aan de rechten van de consument die voortvloeien uit het koopcontract met de dealer.

bron : luxaflex.nl