Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
security - 04-10-2016 18:37:37
Geldzaken & Recht

Ervaring met security circle

Beste alex/guapo, of eigenlijk is het natuurlijk [edit red.]

uit jouw gehele reactie onder het pseudoniem "alex"/ "guapo", blijkt dat jij mijn ex-zakenpartner bent. de manier waarop je schrijft, met gebruikmaking van wollig taalgebruik en beeldvorming maar bovenal refereer je aan zaken en dingen die een derde, c.q. een "buitenstaander", nooit of te nimmer kan weten, zonder daar deel vanuit gemaakt te hebben of zijn of anderszins daarbij betrokken te zijn geweest. zoals o.a. een aangifte en tijdelijke blokkade van de bankrekening, de jouw in het bezit zijnde emails van cliënten van s.c.c. ltd, je pretendeert kennis te hebben wie de opmaak en ontwerp van de website e.d. gedaan heeft en wie daardoor, volgens jouw mening, het eigendomsrecht heeft, enz....

 


uit rancune zet jij de meest bizarre en ongefundeerde onzin hier op de site van kassa.nl, waarbij je mij en ook dhr. en mevr. [edit red.] te schande maakt en probeert zwart te maken.

jij bent degene die de cliënten van security circle consultants ltd (afgekort scc) aan alle kanten beduveld en belazerd hebt. jij had ruim 1,5 jaar lang illegaal een bedrijf ingeschreven op het woonadres van dhr. en mevr. [edit red.] onder dezelfde naam bij de kvk, onder nummer 631.331.64, met daaraan gekoppeld een bankrekening die alleen op jouw naam stond en waar alleen jij toegang toe had en waarmee je, naar nu gebleken is, duizenden euros van gedupeerden van eco direct geïncasseerd hebt. daarnaast heb jij recentelijk ook nog een aanzienlijk gereserveerd bedrag van enige duizenden euros achterover gedrukt.
van al deze zaken zijn inmiddels en voor zover nodig zullen nog aangiftes gedaan worden en zullen juridische maatregelen, c.q. stappen volgen.

toen ik hier medio augustus achter kwam, heb ik per direct onze samenwerking, welke effectief in security circle consultants ltd, waarvan we beiden 50% eigenaar zijn, tot uitdrukking kwam, beëindigt. jouw reactie hierop was mij de toegang tot de email server te blokkeren (waardoor cliënten dus niet meer beantwoord konden worden), alsmede de website, www.securitycircleconsultants.com, uit de lucht te halen en je illegaal ingeschreven eenmanszaak uit te schrijven bij de kvk.

met behulp van dhr. en mevr. [edit red.] heb ik toen zo snel als mogelijk een nieuw bedrijf opgestart om de gedupeerden van ecodirect van dienst te kunnen blijven zijn en hun bij te staan in het zoveel mogelijk terug kunnen krijgen van door fraude en oplichting verdwenen kapitaal. op korte termijn zullen dan ook alle voormalige cliënten van scc ltd. hiervan op de hoogte gesteld gaan worden dat er voor hen inhoudelijks niets verandert is en dat wij, onder de naam van security circle nederland ltd. gewoon hun belangen zullen blijven behartigen.

toen jij hier achter kwam heb jij getracht onze bankrekening bij de ing te blokkeren op basis van allerlei valselijke beschuldigingen en aantijgingen, de juristen en specialisten van de ing doorzagen na onderzoek, jouw smerige en vuile spelletje vrij snel en hebben per omgaande deze blokkade opgeheven., omdat er totaal geen sprake was van fraude, frauduleus handelen of factuurfraude.

jij hebt destijds bij ecco competence gesolliciteerd en bent daar afgewezen. uit rancune (naar nu gebleken is) heb jij destijds contact met mij gezocht en zijn we samen security circle consultants ltd. begonnen, met van mijn kant de beste intensies om gedupeerden bij te staan en om ervoor te zorgen dat zij een zo groot mogelijk deel van het door hen verloren kapitaal terug kunnen krijgen, echter waarbij jij, zoals helaas gebleken is, maar 1 doel voor ogen had, namelijk jezelf te verrijken. dat is ook gebleken uit je arrogantie, doordat je vrij snel na het opstarten van scc ltd. een bijna nieuwe blauwe mercedes station heb aangeschaft, na nu is gebleken en waarbij je het kenteken hebt laten maken "kle scc 2015". van welke middelen jij deze dure mercedes hebt aangeschaft, laat zich raden.

door jouw sollicitatie destijds bij ecco competence, ben jij in contact gekomen met [edit red.], waaraan je in je schrijven refereert. jij bent degene geweest die intensief contact heeft gezocht en kennelijk onderhouden hebt met dit dubieuze heerschap en er zelfs een aantal malen een persoonlijke ontmoeting mee hebt gehad. lieverde en kleve liggen tenslotte niet zo heel ver uit elkaar. omdat ik gerede twijfel had over de intensies en integriteit van deze man, heb ik iedere vorm van samenwerking of wat dan ook categorisch en bij voortduring afgewezen. daarnaast ken ik de man niet eens, heb hem nog nooit gezien of ontmoet alleen twee maal telefonisch gesproken, wat voor mij meer dan genoeg was. het vermoeden bestaat tevens dat jij gegevens van scc ltd. doorgespeeld heb naar deze heer [edit red.], omdat wij de laatste tijd steeds vaker geconfronteerd werden met gedupeerden van ecodirect die zeiden benadert te zijn door deze [edit red.] en geld moesten over maken op zijn privé rekening. hierna werden deze gedupeerden benadert door een man die belde met een duits telefoonnummer die e.e.a. bevestigde. kennelijk is jullie smerige zwendel samenwerking van korte duur geweest, want zoals jezelf schrijft, zal er wel ruzie / onenigheid ontstaan zijn over de verdeling van de inkomsten. dit is kennelijk de reden voor jou om dit hele kolderieke onzin verhaal over mij en [edit] te verzinnen en op te schrijven.

jouw uitspraak, "dat je als vrienden iets begint en als vijanden eindigt", welke je destijds gedaan hebt toen je bij dhr. en mevr. [edit-red.] kwam vragen of je hun adres als postadres voor de bankrekening van security circle consultants ltd. mocht gebruiken, maak je hiermee helemaal waar.

verder ben je nog laf ook, omdat je a) onder (een doorzichtig) pseudoniem schrijft en b) dat je anderen voor je karretje probeert te spannen, omdat je natuurlijk niet zelf naar kassa.nl kunt schrijven.

vertrouwende hiermede duidelijkheid voor alle gedupeerden van ecodirect / cosas verdes finance geschapen te hebben,

altijd bereid tot antwoord,

www.securitycircle.nl
info@securitycircle.nl

j.p. marsman,
directeur security circle nederland ltd.