Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 07-10-2016 13:05:20
Winkels & Webshops

Stoelen besteld, aanbetaald maar nooit geleverd gekregen

Er zijn wel vaker van dit soort praktijken gemeld. de verkoper strijkt de poen op en gaat er dan vandoor. er wordt dus geen faillissement aangevraagd, waardoor er ook geen currator is die de boel ter hand neemt. het voordeel hiervan is dat als u hem te pakken krijgt u nog steeds geld kunt vorderen en hem voor de rechter kunt slepen. het nadeel hiervan is dat de eigenaar vaak onvindbaar blijkt of het geld naar eigen genoegen heeft opgemaakt. (de beruchte kale kip)

in een vergelijkbare zaak had iemand de verkoper weten te traceren, die woonde nu bij zijn moeder. kon hij haar het leven zuur maken. natuurlijk had hij een heel droevig verhaal waarom het allemaal was misgelopen en hoe het hem allemaal tegenzat. vanzelfsprekend had hij geen cent te makken.

vaak starten ze ergens anders weer een nieuw bedrijfje, altijd op de vlucht en met zichzelf bezig, maar tegenover anderen volledig gewetenloos.