Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 18-10-2016 16:39:39
Winkels & Webshops

Welkomstmail van oddie niet ontvangen, nu een jaarabonnement door de keel geduwd

Zo'n abonnement moet schriftelijk worden aangegaan. en dat hebt u niet gedaan, dus ze hebben geen poot om op te staan. ze sturen aan niemand die welkomstmail, dat is hun verdienmodel. dat mensen nadien bang worden en dan toch maar betalen.

dus stuur die club nog één mail. schrijf daarin dat u geen overeenkomst met hen bent aangegaan, dat u dus ook niet gaat betalen. schrijf ook dat u van verdere correspondentie verschoond wenst te blijven en dat u een eventuele rechtsgang met vertrouwen tegemoet ziet. en dan klaar met die club. nergens meer op reageren.

één tip. in het vervolg zulke telefoontjes direct afkappen, niet uw gegevens verstrekken, ook niet aan de deur of op straat. dat voorkomt dit gel*azer.