Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gu
Guapo - 18-10-2016 21:33:00
Geldzaken & Recht

Ervaring met security circle

De uitkomst van het onderzoek van mijn raadsman naar security circle heeft een onaan-gename uitkomst opgeleverd. zo verwijst de website naar een adres en telefoonnummer in kent engeland. echter, op genoemd adres is een registratiekantoor gevestigd van
meer dan 100 nederlandse ltd,es. hier is security circle ingeschreven, niet gevestigd. de raadsman werd doorverwezen naar een adres in calpe, spanje, waar het kantoor is gevestigd van security circle. de directie woont eveneens in calpe. beide adressen zijn thans aan mij bekendgemaakt.
bij de k.v.k. staat security circle gerigistreerd op een adres in goirle. de bewoners van dit adres kunnen verder niets anders melden dat de inschrijving een ‘vriendendienst’ is geweest en verder geen commentaar kunnen geven. (?!?)
de informatievoorziening van de ing is eveneens gering, maar bij vermoedens van mal-versaties is de bank toch mededeelzaam. zo is bekend dat security circle in de maand mei 2015 betrokken is geweest bij een blokkade op de banktegoeden. op vordering van de rechtbank in amsterdam. vervolgens nog eens in september van dit jaar. niet bekend is of deze laatste vordering is opgeheven.
vervolgens wordt in de gesprekken en brieven voorafgaande aan deelname aan het zogenaamde onderzoek door de directie gemeld dat de ‘bijdrage’ is bedoeld voor de - grensoverschrijdende collectieve onderzoeken en invorderingsacties - die in panama, nicaragua en costa rica plaatsvinden. omdat de verblijfplaatsen van de vier verdachten zich in deze landen zouden bevinden. 
maar, deze mensen zitten gewoon thuis in nederland. ze hebben zich gehouden aan de sancties en maatregelen van de rechtbank en er is niets meer te halen.
voorts is de verzuchting op zijn plaats dat de directie van security circle nergens te bereiken is, nu ik, en wellicht vele anderen gedu-peerden die op basis van deze gegevens het inleggeld terugvorderen.
nu is dit forum niet bedoeld om ‘met modder te gooien’  zoals wordt beweerd, maar veel meer om in casu de directie van security circle de kans te geven voor een toelichting op het onderzoek van mijn raadsman, die nog veel vragen heeft, zoals waarom is uw kantoor
niet gevestigd in nederland? waarom kunnen wij u niet telefonisch of schriftelijk bereiken?
waarom wordt niet gereageerd op mijn brieven waarin uiting geef aan verontrusting en de indruk heb belazerd te zijn?
maak u bekend. waar is uw kantoor gevestigd? waarom geen nederlands telefoonnummer waar ik u kan bereiken? waarom krijg ik mijn inleg niet terug? mijn adres en telefoonnummer zijn bij u bekend. j. bokhorst.