Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-10-2016 11:26:10
Huishouden & Energie

Aeg wasmachine okomix

De marketeers, designers en ingenieurs moeten steeds iets nieuws bedenken om de 'betere' wasmachine in de markt te kunnen zetten. heeft u regelmatig last van zeepvlekken, dan is dit uw kans. heeft u de bedoelde zeepvlekken nog nooit gezien is dit voor ù geen aankoopargument meer en uw vraag overbodig.

ikzelf zie nooit zeepvlekken......zèlfs op de donkere was niet. mogelijk ligt het dus eerder aan het gebruikte wasmiddel. ik was óók miele-fan, maar de eventuele reparatiekosten zijn, na de garantie, inmiddels net zo hoog als een nieuwe low-budgetmachine nieuw. ik laat daarom niet meer repareren, maar gooi een weigerende wasmachine na de garantietijd weg of zal misschien toekomstig een wasmachine eerder gaan leasen met eeuwige garantie.