Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wie helpt mij uitzoeken wie mij onterecht op de zwarte lijst heeft gezet, en mij als druggs of alcohol verslaafde cq exgedetineerde heeft neergezet. ik was bekende nederlander die vnatastisch video en foto matriaal maakte onder de naam mooinijmegen

Er is er maar één die u kan helpen en dat is een advocaat. hoe kan een rechter een woningverhuurder in het gelijk stellen terwijl u 'gewoon bent vrijgesproken?'
de vraag is wat er vervolgens verkeerd ging in het hoger beroep, bleef uw advocaat in gebreke/ als dat zo is dan een klacht neerleggen bij de deken van de orde van advocaten in uw arrondissement.
een volgende vraag: heeft u hulp gezocht bij een sociale bemiddelaar van de bijv. de sociale dienst of een vergelijkbare hulpverleningsinstantie in uw woonplaats?