Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 25-10-2016 18:02:21
Geldzaken & Recht

Wat is oddie.nl?

@kanedanld

u wilt weten waarom u de eerste mail niet ontvangen hebt? dat is simpel. die wordt niet verstuurd. dat is hun verdienmodel. 

en u hoeft niet te betalen, want zo'n overeenkomst is pas geldig als u die schriftelijk of per mail hebt bevestigd. dus dat zij een mail (niet) sturen is niet voldoende om een overeenkomst aan te gaan,
ook dat telefoongesprek is niet voldoende voor het aangaan van een overeenkomst.


stuur die club een mail, schrijf daarin dat u geen overeenkomst met hen bent aangegaan, dat u dus ook niet gaat betalen, schrijf verder dat u eventuele rechtshandelingen met vertrouwen tegemoet ziet. 

en dan klaar met die club. nergens meer op reageren, ook niet gaan bellen. houd uw bankrekening in de gaten, als u soms per abuis ook nog uw bankrekeningnummer hebt verstrekt. willen ze incasseren, dan die incasso weigeren, of storneren en hun nummer blokkeren.

een tip, dergelijke telefoontjes in het vervolg direct afkappen, geen gegevens verstrekken, ook niet aan de deur of op straat. dat voorkomt een hoop gedoen.