Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 25-10-2016 18:10:20
Geldzaken & Recht

Extreem hoge factuur bouwbedrijf

@hitwereld,

u bent netjes en correct geholpen.
de werknemer die bij u voor de deur stond heeft zijn reguliere arbeid moeten staken, zijn benodigde gereedschap bij elkaar moeten zoeken en is naar u toe gekomen.
u heeft uiteraard eerst uitgebreid verslag gedaan van uw eigen "dome" handelen waarna de werknemer aan zijn klus is begonnen. over het gekeuvel achteraf spreken we maar niet eens.
uit eigen ervaring weet ik dat er van de tijd bijhouden m.b.t. de geleverde arbeidsduur in de praktijk niet veel terecht komt en het werk altijd langer heeft geduurd dan zelf gedacht.
of u moet met een stopwatch in de hand de tijd hebben bijgehouden vanaf het uitstappen tot het weer instappen van de medewerker., maar dat zult u wel niet gedaan hebben.
alles wat u zelf "vergeten" bent om te vragen kunt u nu niet zomaar bij een ander op z'n bordje leggen.
voorrijkosten is meestentijds een standaard tarief.
u bent netjes en correct uit de sh.... geholpen, maar wil wel voor een dubbeltje klaar zijn terwijl de werkelijke rekening een kwartje bedraagt.
het enige "recht" wat u nog heeft is, niets meer of minder, dan een fatsoenlijke rekening van € 75,00 alsnog te betalen.
doet u dat niet dan wordt de eindafrekening vele malen hoger en uw bloeddruk stijgt evenredig mee.