Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 25-10-2016 18:58:50
Winkels & Webshops

Wanneer gaat het herroepingsrecht op een bestelling in?

Het gaat in zodra u het artikel ontvangen heeft:




een artikel mag je 14 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wilt behouden. binnen deze termijn kun je het artikel bekijken, beoordelen en passen zoals je ook in een winkel doet. (bij badmode-artikelen mogen hygiëne-zegels niet worden verwijderd.) de zichttermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen. zolang heb je het recht om, zonder opgave van redenen, te melden dat je het artikel wilt retourneren (herroepingsrecht). na je melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen.
http://www.bonprix.nl/klantenservice/retourneren/" target="_blank">http://www.bonprix.nl/klantenservice/retourneren/

als u koopt op afstand hebt u een wettelijke bedenktijd van veertien dagen. uw bedenktijd begint op de dag nadat u het product hebt gekregen.
https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand