Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 25-10-2016 19:26:21
Geldzaken & Recht

Extreem hoge factuur bouwbedrijf

U roept de hulp in van een bedrijf omdat u een probleem heeft. u stelt geen vragen over de prijs e.d. het bedrijf helpt u netjes en zou u inderdaad een poot kunnen uittrekken, maar besluiten netjes de tijd factureren dat ze bezig zijn. vanaf het moment dat ze hun werk moeten laten liggen om naar u tot te gaan totdat ze weer aan hun eigen werk zijn. een uur is heel netjes gefactureerd en de prijs is ook heel netjes.
als u denkt dat ze het ook voor € 30 hadden kunnen doen had u zelf ook naar een bouwmarkt kunnen lopen en daar voor € 30 gereedschap kunnen halen om uw deur open te krijgen. de tijd dat u daarmee kwijt bent is dan ook niet betaald en evt schade die u zou maken ook niet.
ik zou mij kapot schamen om hier over te klagen. in uw geval had ik de € 89.84 direct na ontvangst van de factuur overgemaakt en ik zou blij zijn dan iemand de moeite heeft genomen om zijn tijd vrij te maken om mij te helpen.