Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bultn
bultn - 26-10-2016 01:52:12
Geldzaken & Recht

Gemeente amsterdam heft gemeentelijke belasting van student

mooi is dat heh?


de jeugd zich maar in de schulden steken om wat te kunnen betekenen in de toekomst, en ik (en meerdere mensen) als uitkering-trekker hoef/hoeven lekker helemaal niks te doen en heb zo elke maand 1650 euro op mijn rekening bijgeschreven. oh en plus kwijtschelding gemeentelijke belastingen! dat ook nog!


dus uw dochter mag lekker veel betalen zodat zij straks kan werken om mijn bijstandsuitkering te betalen.

en zo is het g**!


 


tuurlijk is het niet netjes van de gemeente en medereageerders om te zeggen dat studerend jeugd dit moet betalen. ze doen en betalen al genoeg voor nederland door zich voldoende in te zetten voor een studie, want niet alles is in geld uit te drukken, ook goed opgeleid en passend personeel is al gauw heel wat waard.


het is recht lullen wat krom is, mensen die niks doen hoeven de gemeentelijke belastingen niet te betalen, en jeugd dat aan toekomst werkt moet wel betalen!


principieel is het erg onterecht.

en reageerders die zeggen dat ouders maar bij moeten betalen? niet iedere ouder kan dat, dit is een belediging voor de ouders die dat wel willen maar simpelweg niet kunnen!

en doen alsof iedere student een feestbeest is dat elk weekend te stappen gaat, is ook een belediging naar de wel hardwerkende/lerende studenten!

sommige mensen hier. bah.