Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 26-10-2016 12:29:35
Geldzaken & Recht

Opzegtermijn werkgever

Mmh, onbetaald verlof is verlof, u bent dan nog steeds in dienst bij uw werkgever. alleen heeft hij met u afgesproken dat u tijdens het verlof niet wordt doorbetaald. uw dienstverband is daarmee niet opgeschort. u bent langer dan 15 jaar in dienst dus zal uw werkgever een opzegtermijn van vier maanden moeten hanteren.
bent u ambtenaar of onder ambtenarenstatus aangenomen? dan kan de werkgever u ontslaan zonder tussenkomst van uwv. u moet dan zelf achteraf
naar de rechter.
wanneer u met uw werkgever afspreekt een vaststellingsovereenkomst te ondertekenen waaruit blijkt dat u geen verwijt treft voor het ontslag, dan kunt u
daarin schadevergoeding etc laten vastleggen voor inkomensverlies, pensioenverlies, kosten voor juridische bijstand etc. met zo'n vaststellingsovereenkomst blijft uw recht op ww uitkering intact. ik adviseer u een arbeidsjurist/advocaat in de arm te nemen. nooit zomaar akkoord gaan met ontslag!