Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Elgje - 26-10-2016 12:43:36
Winkels & Webshops

Wanneer gaat het herroepingsrecht op een bestelling in?

Allereerst: ik snap heel goed dat je meerdere jassen bestelt in de hoop dat er uiteindelijk 1 is die echt mooi is en goed past. degene die zegt zelden iets terug te sturen heeft blijkbaar het geluk een ideale, standaard lichaamsbouw te hebben, want ook pasvorm is anders heel moeilijk in te schatten. maar als antwoord op je vraag: het staat in hun algemene voorwaarden bij de herroepingsrechten op de site. de in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
a. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen . 
succes ermee en hopelijk zit er wat geschikts bij!