Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1J
1Jolanda1 - 27-10-2016 10:05:56
Garantie & Verzekeringen

Zieke kat gekocht dierenarts kosten worden niet vergoed

Tjonge, jonge stelletje dombo's. als je geen verstand van zaken hebt, kun je beter je mond houden.
aangezien hier openbaar met de naam van de cattery wordt gestrooid, heeft de cattery al een zaak i.v.m. laster. dat is punt 1.
punt 2 is dat de eigenaar de kat al in december vorig jaar heeft gekocht. en dan 5 maanden heeft de kat giardia. iedere leek kan toch vinden dat de incubatietijd van giardia geen 5 maanden duurt.
dus de cattery valt niets te verwijten. daarbij vallen virusjes ook nooit onder de garantie, want meestal komen kittens ook terecht in huishoudens al een kat hebben. waardoor ze het ook al op kunnen lopen. zowel als er geen andere kat is of wel, dan is hygiëne ook een belangrijk punt en de fokker kan vanuit haar huis niet zien hoe een kittenkoper, haar huis schoon houdt.
en over het koopcontract kun je net zeggen wat je wilt. m.i. geeft het aan dat het een serieuze fokker is, die het welzijn van een door haar gefokt kitten,hoog in het vaandel heeft.
ben je niet met de bepalingen eens in het koopcontract, dan ga je een deurtje verder. ik kan mij niet voorstellen, dat je vastgebonden bent op de stoel, om het te ondertekenen.