Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 27-10-2016 11:41:15
Huishouden & Energie

Energiedirect misleidende reclame voor bestaande klanten

Reclame is altijd misleidend. en als je geen energiebedrijf wilt kiezen die bovenaan staat, neem je er toch lekker één die helemaal onderaan staat bij de energievergelijkers.

bovendien vind ik het helemaal niet zo misleidend, je moet ook niet gaan vergelijken met het aanbod dat nieuwe klanten krijgen.




door hansjusthans - 27 okt. 2016 om 11:23 
antwoorden / vragen

0

 


ik teken niet voor 3 jaar ik wil eventueel bij tekenen voor 1 jaar en daar zit volgens de site ook een bonus aan vast maar ook een extra bonus voor bestaande klanten alleen gaat het er hier om dat ze iets aanbieden maar niet doen.


 


daarnaast is reclame niet altijd misleidend en wat betreft energievergelijkers die gooien altijd degene die de site de meeste knaken aanbied bovenaan als goedkoopste dus die zijn net zo misleidend als energiesites zelf.