Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Di
Dio123 - 28-10-2016 12:19:00
Winkels & Webshops

Prachtigkado.nl

Ik heb precies hetzelfde. maandag een kussenhoes besteld voor een vriendin die vandaag voor een aantal maanden op reis gaat en op die manier nog een leuke herinnering aan de vriendinnengroep zou hebben. ik koos voor www.prachtigkado.nl omdat zij aangaven dat het product binnen 24 uur zou worden bezorgd. vandaag, op vrijdag, nog steeds geen pakket gezien.
gelukkig krijg ik prachtigkado.nl wel aan de telefoon maar ik word iedere keer van het kastje naar de muur gestuurd, volgens hen hebben zij het pakket mee gegeven aan postnl maar omdat er geen track en trace code bij zit is het kennelijk niet meer hun probleem. wij zitten met de gebakken peren en zijn €22 lichter. omdat ik de afgelopen dagen meerdere malen moeite heb gedaan om het pakket te ontvangen en me zorgen begon te maken, ging ik surfen op het internet. massaal klagen mensen over deze firma; aanmalingen van incassobureaus, betaalde maar niet ontvangen producten, onbereikbare klantenservice en ga zo maar verder. volgens mij zijn de medewerkers van www.prachtigkado.nl oplichters en zullen wij de gekochte producten nooit zien. het is volgens hen dan dus simpelweg de schuld van postnl?!? ik ben van plan aangifte te doen bij de politie. via de website van de politie kon ik controleren of al eerder aangiften waren gedaan voor www.prachtigkado.nl, en jawel hoor! ze zijn bekend bij de politie. nog steeds verdiend dit bedrijf iedere dag geld door mensen op te lichten. schandalig dat dit zomaar kan!
helaas kunnen wij onze vriendin geen cadeau meer mee geven en voelen wij ons allen belazerd. de website ziet er professioneel uit en voor geen seconde heb ik gedacht dat dit oplichters zouden zijn. ik hoop dat deze boevenbende snel is uitgeschakeld. dit kan toch niet zomaar?

kortom: koop geen producten van www.prachtigkado.nl
ik ben bang dat velen hier pas te laat achter zullen komen, net zoals ik.