Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 01-11-2016 17:10:53
Garantie & Verzekeringen

Zieke kat gekocht dierenarts kosten worden niet vergoed

Jessica, proficiat met de uitspraak van mr. visser. de eigenaresse van deze cattery stond perplex en wist geen woorden uit te brengen.
zelf had ik deze uitspraak, ongeveer, ook verwacht. wat mij verbaasde is hoe iemand zich zo laat kennen (gezien haar doen en laten) en dat voor heel tv-kijkend nederland.

gelukkig (voor haar) heeft zij de eerder genoemd chantageachtige voorwaarden al verwijderd van haar site.
als die eigenaresse nu ook eens die andere onzinnige, lachwekkende en niet te controleren en af te dwingen voorwaarden van haar website haalt, komt het hopelijk nog wel eens goed met die cattery (hoop ik voor haar).

voorbeelden:
" is een castratie verplichting opgenomen. mocht het hoe dan ook voorkomen dat de kat zich voorplant zit hier een boete aan vast."

"wanneer u, om welke reden dan ook, moet besluiten de bij ons gekochte kat te (moeten) herplaatsen, bent u verplicht dit eerst kenbaar te maken aan ons. wij moeten ten aller tijde de mogelijkheid hebben als eerste het kitten terug aan te nemen,...." (te allen tijde)

ach, als zij dat (laatste) specifiek wil kan men altijd nog € 5000,-- vragen aan haar. dan heeft ze in ieder geval de mogelijkheid gehad....... ;-)