Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 04-11-2016 13:05:51
Elektronica & TV

Draadloze deurbel

Er zijn drie mogelijkheden. de eerste is dat de bel aangemeld wordt door op een knopje van de bel te drukken als de beldrukker ingedrukt wordt. maar de beldrukker moet eerst op een ander kanaal gezet worden. zie gebruiksaanwijzing.
de tweede mogelijkheid is dat er op de drukker en bel ergens schakelaartjes zitten. zet die beide in een andere stand. zie ook hier de gebruiksaanwijzing.
de derde mogelijkheid is dat er in de bel en drukker een soldeerbrugje zit. dit is in uw geval onwaarschijnlijk omdat het eerst een tijdje goed ging. dit omzetten is specialistenwerk.
in alle gevallen dus de gebruiksaanwijzing lezen. 
als u zo'n bel koopt, zit er heel vaak een stikkertje op met een code. de drukker-code en bel-code zijn hetzelfde.
duurdere bellen hebben veel verschillende mogelijkheden. goedkope soms maar een paar.
let dus altijd op dat bellen met verschillende code's gekocht worden of.....juist bellen met dezelfde code. in dat geval bedient één drukker alle bellen met dezelfde code en kan men een bel in de woonkamer, keuken en slaapkamer ophangen die allemaal samen bellen als op één deurdrukker gedrukt wordt.