Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 01-12-2016 11:30:40
Winkels & Webshops

Is point4rent.nl een betrouwbare site?

Hallo hidder , 

wilt u zich ook inschrijven voor een huurwoning?

als u gebruik wilt maken van ons uitgebreide aanbod huurwoningen kunt u zich op de pagina http://www.point4rent.nl/inschrijven" target="_blank">inschrijven aanmelden als lid. op het formulier kunt u alle relevante informatie kwijt over uw woonwensen. na het indienen van uw inschrijving zenden wij u een bevestiging per e-mail.

uw inschrijving is één jaar geldig. u betaalt daarvoor een eenmalig bedrag van € 24,95. zodra uw betaling is ontvangen zult u van ons een e-mail ontvangen met daarin uw inschrijfnummer. bewaar dat nummer goed, want daarmee kunt u reageren op ons aanbod huurwoningen.

lukt het niet direct een huurwoning te vinden?

wij zijn ervan overtuigd dat u bij point 4 rent binnen afzienbare tijd een huurwoning heeft gevonden die volledig past bij uw woonwensen. mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, dan betalen wij u gewoon uw inschrijfgeld terug. voorwaarde is dan wel dat u een half jaar op zoek bent naar een huurwoning via point 4 rent.
  
mocht u op basis van bovenstaande voorwaarden in aanmerking komen voor teruggave van uw inschrijfgeld, dan kunt u een mail sturen naar info@point4rent.nlonder vermelding van uw inschrijfnummer. wij storten binnen zeven dagen uw inschrijfgeld op uw rekening terug als u aan de voorwaarden voldoet. u ontvangt géén inschrijfgeld retour wanneer u een huurwoning heeft gevonden via een andere aanbieder

lees ook eens de algemene voorwaarden  ( artikel 7 ) , klik op de rode regel .

http://www.point4rent.nl/algemene-voorwaarden" target="_blank">http://www.point4rent.nl/algemene-voorwaarden