Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-12-2016 12:26:28
Geldzaken & Recht

Ns administratie een rotzooi

Aanvullend
klacht bij rover

rover hoort graag wat er bij de reiziger speelt, zo kunnen wij ons gericht inzetten om bepaalde situaties in het ov te verbeteren. hiervoor zijn klachten van belang. binnengekomen klachten worden intern doorgegeven aan onze afdeling/werkgroep die zich met het betreffende onderwerp/ gebied bezig houdt. daardoor kunnen de klachten aan de orde worden gesteld binnen thema-overleggen en regionale overlegorganen waaraan rover deelneemt. daarnaast kunnen wij verantwoordelijke partijen aanspreken of via de media druk op de ketel zetten.


heeft u hulp of bemiddeling nodig bij een ov-klacht omdat deze door de vervoerder niet naar tevredenheid is afgehandeld? dan verwijzen wij u door naar het https://ovloket.nl/form/" target="_blank">ov loket, de onafhankelijke ombudsman die rover heeft opgericht om hulp en bemiddeling te bieden bij ov-klachten.


heeft u geen bemiddeling nodig, maar wilt u wel laten weten dat u ergens ontevreden over bent? dan bent u hier aan het juiste adres.


klacht over de nieuwe ns-dienstregeling? laat het ons weten via het https://www.rover.nl/klantenservice/meldpunt-ns-dienstregeling-2017" target="_blank">meldpunt reacties ns-dienstregeling 2017.



dien een klacht in bij rover



 

uw klacht

 


onderwerp

 


beschrijf hier uw klacht(*)

 


 
op welke vervoerder of organisatie heeft uw klacht betrekking? met de ctrl-toets kunt u meerdere vervoerders selecteren.
 


vervoerder/organisatie:

maak een keuze
9292
arriva
breng
connexxion
de grooth vervoer
ebs
fastferry
gvb
hermes
htm
klantenservice ov-chipkaart
ns
ns international
ov-chipkaart
ov-fiets/ ns-scooter
ov regio ijsselmond
prorail
qbuzz
ret
rover
syntus
tls
u-ov
veolia
waterbus
watertaxi amsterdam
watertaxi rotterdam

 


eventuele bijlage

 


eventuele tweede bijlage

 


 

uw gegevens

 


naam(*)

 


emailadres(*)

 


zet svp een vinkje in de antispam-beveiliging
 
 


verzenden