Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 08-12-2016 12:26:46
Geldzaken & Recht

Restitutie

Hallo shirley alken ,  

hoe vraag ik geld saldo terug bij een gemiste uitcheck ?

ga naarhttp://www.uitcheckgemist.nl/" target="_blank"> uitcheckgemist.nl. log in met je ov-chipkaartnummer, dan kun je zien bij welke rit(ten) je niet bent uitgecheckt. om saldo terug te vragen vul je in bij welke halte of op welk station je bent in- en uitgestapt. dan berekent het systeem wat de rit heeft gekost. het teveel betaalde bedrag krijg je terug. dit kun je bij een ophaalautomaat op je ov-chipkaart zetten. dat doe je door op de automaat voor ‘bestelling ophalen’ te kiezen.

aanvraag restitutie , 

https://www.connexxion.nl/vergoeding-ov-chipkaart/1265/vergoeding-ov-chipkaart/4086" target="_blank">https://www.connexxion.nl/vergoeding-ov-chipkaart/1265/vergoeding-ov-chipkaart/4086 

lees hier een klacht melden / en klachtenprocedure .

https://connexxion.nl/klachten/1273" target="_blank">https://connexxion.nl/klachten/1273