Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 08-12-2016 18:07:44
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekering

@pieter vriens,

u heeft de vrije keuze uit 9 grote verzekeraars die samen middels tenminste 45 merknamen zorgverzekeringen aanbieden en die allemaal hetzelfde doel hebben, nl. via reclame en sponsering zoveel mogelijk klanten voor zich te winnen.
deze klanten zorgen dan weer voor enorme inbreng van premiegelden waarvan een gedeelte van de nederlandse zorg wordt betaald, het andere deel van de zorgkosten wordt betaald van belastinggeld.
de grootaandeelhouders en bestuurders van deze 9 verzekeringsmaatschappijen legt het ook bepaald geen windeieren.

univé is één van de 11 merknamen van vgz.

het maakt voor u als verplicht verzekerde v.w.b. uw specifieke problemen niets uit bij welke verzekeraar u verzekerd bent, ze maken allemaal reclame en/of ze sponseren het één of ander.
kijk alleen naar de verzekeraar die het dichts bij uw wensen in de buurt komt en houdt daarbij ook uw premiekosten in de gaten.