Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 08-12-2016 19:04:56
Geldzaken & Recht

Restitutie

Niet meer dan terecht! het is natuurlijk heel belangrijk dat de overheid weet waar jij precies uithangt. je zou mogelijkerwijs een terrorist kunnen zijn dan is het natuurlijk super heel erg niet meer normaal important dat ze je oppakken voordat je aan het touwtje trekt. tenslotte wil ook jij niet omkomen bij een aanslag en daarvoor mag je dus bestwel een hoop privacy inleveren, aangezien jij toch ook helemaal niets te verbergen hebt, ja toch?
 

note: dat er geen enkel bewijs is dat bovenstaande ook echt zo werkt, in praktijk, is natuurlijk bijzaak hè. en de kans dat jij de sl wint velen malen groter is dan om het leven komen bij een ta is al helemaal niet belangrijk.