Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dickster - 13-12-2016 19:33:16
Huishouden & Energie

Terug een vraag over wasmachine

Jullie hebben wel een manier gevonden om vraagstellers te ontmoedigen zeg... ok.
panasonic maakt sinds enkele jaren gebruik van het merk gorenje voor de productie van panasonic wasmachines. gorenje is in nederland niet zo bekend maar wordt heir geleverd onder de merknamen pelgrim en etna. de kwaliteit is redelijk hoewel ik meerdere verhalen heb gelezen over storingen of slechte lages. zowel bij gorenje als panasonic wasmachines.
helaas geld dit ook voor machines van lg. als je een betaalbare wasmachine wilt die het lang volhoudt zou ik voor de beko wmy81483 gaan. deze heeft heel veel reviews op kieskeurig. beko is een erg goed merk, het zwakste punt van beko waen altidj de kolborstels maar omdat dit een odel met koolborstelloze otro betreft kan je van deze machine jarenlang plezier hebben, dit merk doet zeker niet onder voor bosch en siemmens en is veel goedkoper.