Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrystalianne1 - 16-12-2016 11:59:59
Geldzaken & Recht

Geschil met koper via marktplaats

Dankjulliewel voor jullie reacties. ik vind het een erg vervelende situatie en was echt bereid om (een deel van) het geld terug te storten, omdat dit misverstand voor ons beide naar is. maar meteen dreigen en niet eens normaal het gesprek aan kunnen gaan over de situatie heeft mijn bereidheid een beetje weg doen ebben. het gaat inderdaad maar om 12,50, waardoor ik al snel geneigd was om deze over te maken om er maar klaar mee te zijn. ik had echter zoiets van: wat als deze persoon liegt en het stelletje om heeft gewisseld met een andere o.i.d. ik reageer eerst niet meer en als de koper nog wel reageert zal ik inderdaad voorstellen dat de koper het stelletje terugstuurd en dat ik 12,50 overmaak. 
deze persoon beweert dat familie bij de bank werkt en dat deze mijn adres gaat opzoeken. ik heb toevallig een vriendin bij de betreffende bank werken en deze geeft aan dat een medewerker alleen het adres kan zien van klanten bij die bank. ik zit bij een andere bank, dus dit is als het goed is niet mogelijk. ik heb ook bij de koper aangegeven dat dit misbruik zou zijn van je positie en dat diegene hiermee ontslag riskeert (voor 12,50, zucht).