Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrystalianne1 - 16-12-2016 13:53:26
Geldzaken & Recht

Geschil met koper via marktplaats

Dankjulliewel! ik ga maar geen geld overmaken, want ik geloof ook dat de kans groot is dat de koper het gewoon verkoopt voor meer. 
ik heb het setje opgestuurd, dus de koper kon het verder niet bekijken. ik heb wel, op verzoek van de koper, een foto gestuurd van het zilvermerkje. dit was niet een hele duidelijke foto, omdat zo'n merkje gewoon miniscuul is. ik heb ook aangegeven dat het niet een hele heldere foto was. aan de ene kant vind ik het stom van mezelf dat ik het merkje niet beter bekeken heb of nog een duidelijkere foto heb gestuurd (dit lukte echter niet met de camera die ik heb). aan de andere kant was het kroontje zichtbaar op de foto, de koper had als handelaar dit kunnen zien en weten dat hij voor 12,50 geen zwaar zilverwerk kon kopen. de prijs die ik ervoor vroeg gaf ook al aan dat ik totaal geen expert ben wat zilver betreft.
als ik de reacties lees had de koper moeten vragen om een duidelijkere foto of af moeten zien van de koop toch? 

ik gok inderdaad dat het achterhalen van mijn adres pure bluf is. de koper woont ook op een aanzienlijke afstand van mijn huis, dus zelfs met mijn adres is diegene veel meer geld kwijt aan benzine dan dat het stelletje uiteindelijk gekost heeft. ik ga even kijken wat de politie hiermee kan, vast in ieder geval melding maken, zodat bekend is dat er bij mijn adres iets speelt.