Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ty
Tyffy - 21-12-2016 14:46:43
Geldzaken & Recht

Wat is oddie.nl?

Nu heb ik heel veel zitten lezen hier en ook ik ben de pineut. ik heb ziek met koorts op bed gelegen en belde `1 dag te laat naar hu toe. nou ja mevr jammer maar helaas. waarom heeft u gisteren niet gebeld? halllooooo luitser...ziek op bed gelegen. ga ik dan aan jullie zitten denken en trouwens ik zit ook nog een zonder werk. ja mevrouw maar dat is niet onze fout. uhh...zeg ik dat dan? nou u krijgt gewoon uw rekening, jammer voor u. en uitgelult ben je dan.
>>>wie van jullie heeft al na alle aanmaningen de deurwaarder op de stoep gehad? want hier lees ik niemand meer over.<<<< sorry voor de grote letters maar dan valt het extra op. 
het volgende ben ik tegengekomen: eenmalig bedrag

deze bedrijven verkopen kortingsabonnementen. daarmee kunnen consumenten diverse producten en reisjes aanschaffen met korting of meedoen aan winacties. ze benaderen consumenten telefonisch met het verhaal dat ze vrijblijvend kunnen kennismaken met zo’n abonnement. maar als er niet binnen de proeftijd wordt opgezegd, wordt er eenmalig een bedrag van circa 100 euro in rekening gebracht.
ongeldig
dit mag niet omdat een telefonische overeenkomst voor een dienst niet geldig is zonder handtekening. gedupeerde consumenten hoeven dus niet te betalen, stelt de consumentenbond. anp

ik heb de zelfde dag een mail gehad en hij is dan direct geactiveerd. nu naar een flinke griep op bed te hebben gelegen en in mijn mails keek zag ik deze mail en dacht bellennnnn....ja dag 1 dag te laat. ik ben helemaal niet thuis in alle regeltjes en wetten enz en vind het ook erg lastig. ook ik zal binnenkort wel factuur krijgen en dan??? wie kan mij nu het juiste advies geven? wie zegt dat de incassobureau/deurwaarder niet komt???


hellupppppp