Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bovenkerk - 21-12-2016 17:56:36
Winkels & Webshops

Onterechte incasso van shoppendoejezo

Beste hoekie,

ik ken shoppendoejezo.com, zal wel dezelfde zijn.
ga naar deze site en toets shops in, er komt een scherm waar je kan inloggen het beeld heeft groen, geel en oranje kleuren getekend als een eindeloze vvvv
op z'n kop. ga je naar buy2fly.nl dan wordt de naam shopandfly.online deze heeft eigenlijk precies zo'n scherm.
ik denk dat het allemaal dezelfde "bedrijven" zijn.
toets het tel.nr. +31 857 325618 van buy2fly en shopandfly.online op google in en kijk bij nl.shouldianswer.net en zie dat het tel.nr. de ene keer als incassoburo dan als callcenter wordt gebruikt.
voordelig winkelen online is volgens mij ook zo'n "bedrijf".
kijk op radar.avrotros.nl/forum en consuwijzer.nl over incassobureaus wat mogen ze en wat mogen ze niet. incasso kan je terughalen binnen 56 dagen, daarna kan bank aan incassant vragen om het machtingingsformulier op te sturen. de incassant moet binnen 7 dagen reageren, geen reactie, dan klopt het niet bij de incassant. ik denk beter dat je na 56 dagen kan reageren en dan geen gezeik van zogenaamde incassoburo's over je heen krijgt. want er zal geen reactie komen naar de bank toe. je moet even doorzetten en wat vervelende mails ontvangen maar ik denk dat dit de beste oplossing is.ik ben met voordelig winkelen online bezig, nog niet opgelost. wel diverse mailbrieven gehad dat ik moet betalen nu van nederlandse incassocentrale. ik heb op internet al heel wat gelezen over al deze bedrijven. het gekke is dat er op het forum nog steeds niemand is waarbij de mail is afgelopen. ik wens je veel succes en alle mensen die hier ook mee te maken hebben. en verder snap ik niet of ik zie het niet dat programma's als kassa, radar en opgelicht hier wat aan doen of gedaan hebben.
ook vraag ik me af of stichting derden gelden incasso service - stideris -, nederlandse incassocentrale en mkbusiness ook meespelen in dit geheel.