Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 29-12-2016 11:20:42
Geldzaken & Recht

Vve en inboedel wijzen al een jaar naar elkaar, helemaal hopeloos

"bedankt voor u antwoord!    klopt er is een nieuw bestuurd ipv vve. er is bij het kopen van dit appartement niets gezegd over deze vve, wel hebben we toen al contact gezocht maar deze werd pas ruim na aankoop beantwoord door het bestuur. we hebben al verhaald bij de makelaar maar die laat ook het een en ander liggen dus komen we niet verder mee. bedankt voor de tip om andere partijen het complex te laten inspecteren. dit gaan we zeker doen! ook gaan wij proberen de vve formeel aansprakelijk stellen met aankondiging van de schade verrekenen doormiddel van de servicekosten."

stel uw makelaar ook aansprakelijk. en hoe zit het met de notaris? die had ook informatie moeten achterhalen. en ook de verkoper had informatie moeten leveren. die kunt u ook aansprakeijk stellen. er hadden o.a. notulen en jaarstukken moeten worden aangeleverd.

met vriendelijke groet,
mr. monique doomernik