Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 05-01-2017 18:27:53
Huishouden & Energie

Nee nee sticker

Ben het met @diumenge eens. een nee/nee sticker betekent dat je die rommel niet wilt. dat hoort gerespecteerd te worden. en dat antwoord van dhr. [edit-red.] slaat natuurlijk helemaal nergens op (ondoenlijk bij te houden enz.). de vrijwilliger hoeft alleen maar te kunnen lezen.

en natuurlijk, er zijn grotere problemen en natuurlijk kun je dat zo in de papierbak gooien, maar daar gaat het hier helemaal niet om. puur financiƫle belangen, daar gaat het blijkbaar om, want hoe groter de oplage, hoe meer adverteerders.

ik zou dhr. [edit] nog een keer mailen dat hij geen k-smoesjes moet verzinnen, hij alleen door mensen dat krantje laat verspreiden die kunnen lezen en dhr. [edit] de nee/nee sticker heeft te respecteren.

en speciaal voor @jackyh: ik ben geen aanhanger van gl (sowieso van geen enkele linkse club).