Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
finnyboy - 05-01-2017 19:30:46
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met www.boetejuristen.nl? gratis beroep tegen parkeerboete

Hallo,
heb er onlangs ervaring mee gehad zonder resultaat helaas.
heb twee bekeuringen die ik zeer onterecht vond,maar daar zijn de meningen natuurlijk over verdeeld, via boetejuristen laten afhandelen.
zal van deze dienst zeker geen gebruik meer maken en het ook niet adviseren.
de correspondentie met dit ""bedrijf"" is ronduit slecht. bellen met hun kan op zeer beperkte tijden en is peperduur: 90cent pm exclusief de kosten van uw eigen bundel.
de emails die ik van hun heb gekregen kan ik op een hand tellen en geven geen enkele informatie over de zaken, alleen dat het in behandeling is en dat ik maar beter kan betalen want anders kan de kantonrechter besluiten tot een ontvangkelijke zaak.
nadat ik toch maar had betaald heb ik tevens van justitie ook geen enkele informatie meer gekregen betreffende de zaken, terwijl toen ik nog niet had betaald wel allerlei brieven thuis kreeg over de gang van zaken.
als zoiets mij nog een keer gebeurd zal ik het zelf maar moeten doen, aan de stoere praatjes van boetejuristen heb je ook niks dusss.