Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

H.
H.Westerhuis - 05-01-2017 21:22:11
Garantie & Verzekeringen

Problemen met ardanta uitvaartverzekering in natura.

Het heeft lang geduurd maar eindelijk schot in de zaak.

alles voorgelegd aan een advocaat en die oordeeld dat ardanta zich aan de voorwaarden moet houden en het pakket goederen wat genoemd wordt in artikel 3 en 4 moet leveren.dit is in de voorwaarden contractueel vastgelegd.
artikel 5 bepaald dat de hoogte van het aanpassen van het bedrag jaarlijks door de vereniging( nu dus ardanta) aangepast moet worden als het exploitatieoverschot dit toelaat tot het gemiddelde waarde van de te verwachten kosten in het volgende jaar(ook dit is een afspraak)en heben wij geen invloed op.
wanneer het aan de orde is en de middelen schieten te kort dan is dat voor rekening en verantwoording van ardanta.
volgens mij lukt ze dit aardig met een indexering over 2016 van € 3,00.
zolang het gestelde in artikel 3 voor wat beterft het pakket niet overschreden wordt kan er dan ook geen navordering worden gedaan en zal de zelfde weg bewandeld moeten worden als in de zaak yarden.
er zijn mensen die zich bij mij gemeld hebben met de zelfde problematiek en ik hoop dat er mocht het zo zijn dat er nog vele volgen.