Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

H.
H.Westerhuis - 06-01-2017 19:52:44
Garantie & Verzekeringen

Problemen met ardanta uitvaartverzekering in natura.

Nee de advocaat gaat uit kosten overweging nog niets doen.
de indexering wordt geregeld door ardanta zo staat in de voorwaarden en hebben we geen invloed op(zal door de rechter ook als zodanig worden beoordeeld) maar wanneer er door een te kort aan indexering een te laag uitkeringsbedrag ontstaat is dat voor rekening en verantwoording van ardanta.
ardanta zal als het aan de orde is wel het pakket goederen moeten leveren (ook dat is zo afgesproken en vast gelegd in de voorwaarden staat in art 3 en 4) het enigste waar de nabestaanden aan moeten denken is dat er niet meer geleverd word als afgesproken in de voorwaarden. dus is het zaak om de uitvaartverzorger te attenderen dat alleen het pakket geleverd mag worden.
als men zich daar aan houd kan er geen navordering komen komt die er wel dan deze weigeren en zal ardanta eventueel een proces moeten starten.
vandaar ook dat ik vindt dat zoveel mogelijk mensen die het zelfde probleem hebben hiervan op de hoogte zou moeten zijn.
ardanta gaat namelijk gewoon door met overnemen van andere partijen waar men op de zelfde manier te werk gaat.
ik krijg zelfd post van een ander persoon i.v.m. een overname van een polis.polis met aanhangsel is in mijn bezit en ondanks herhaaldelijke oproep aan ardanta om dit te corrigeren krijg ik geen antwoord.