Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 07-01-2017 12:16:21
Huishouden & Energie

Bekend met de studio solar?

Onverwachts toch veel positieve reacties te zien op het grote word wide web......

wat is er tegen om u een concept en offerte te laten voorleggen? onverbintelijk? waarschijnlijk sluit u een lening af waardoor er géén eigen kapitaal nodig is. aflossen met de (verwachte) stroomopbrengst en waar blijft dan uw voordeel? uw zonnepanelen als geldmachine voor de drie mannen van de solarstudio. om iemand aan zijn belofte te (kunnen) houden, moet u het aangeboden contract bestuderen op zoek naar een voor u nadelig lek en de mogelijkheden om deze partner aan de (schriftelijk) gemaakte beloftes te kunnen laten houden. komt er een derde partij (financiering) aangeschoven wordt de situatie meteen een stuk ingewikkelder, want dan heeft u mogelijk later met een lasige eiser te doen, die niets te maken heeft met zonnepanelen en deze drie mannen. ik ben benieuwd naar uw volgende bericht a.s. dinsdag........( lees vooraf echter de volgende berekening nog eens kritisch door: https://www.consumentenbond.nl/zonnepanelen/terugverdientijd-zonnepanelen )


onze missie
"iedereen houdt van de zon. de drie mannen van de solarstudio ook. maar zij hebben een speciale missie: iedereen maximaal van de zon laten genieten zonder dat het extra geld kost".

(....als ze maar niet te véél van de noorderzon houden).