Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dj
djwacko - 08-01-2017 17:30:58
Geldzaken & Recht

Iemand die niet bij mij ingeschreven staat dwingen het huis te verlaten

Hoi pip-04,

het kan inderdaad lastig zijn, een niet meewerkende ex. dreigen mag natuurlijk niet, maar is hij ook echt in staat om te doen wat hij zegt? kan ook overbluffen zijn. hij kent je waarschijnlijk zeer goed en weet dat je bang bent. 

heb je geen familie waar je tijdelijk naartoe kan en van daaruit alles regelen? misschien wel bekenden die kunnen getuigen dat hij zoiets gezegd heeft. ik weet niet of je zonder bewijs of getuigen wel recht op bescherming hebt van een officiële instantie zoals een "blijf van mijn lijf" huis ofzo. in nederland moet er altijd eerst iets gebeuren voordat er actie wordt ondernomen helaas. informeren bij zulke instanties kan natuurlijk nooit kwaad.
ik wens je in ieder geval heel veel kracht en sterkte.