Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1970stephan - 19-01-2017 21:43:15
Geldzaken & Recht

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik opgelicht ben via marktplaats

het is niet waar..........
de persoon in kwestie heeft het bedrag weer teruggestort op onze rekening. ik sta perplex !!!! dit had ik dus nooit meer verwacht en zeker niet zo snel. de naam en het rekeningnummer is wel hetzelfde, alleen heeft hij als naam de heer y.s. neergezet en verder niks.

is dit nu naar aanleiding van mijn verhaal op diverse fora, de aangifte bij de politie of is hij gewoon geschrokken van de arrestatie van die groep oplichters.

ik had ook nog een wat persoonlijk bericht achtergelaten bij berichten op marktplaats. ik weet niet of deze berichten nog te lezen zijn als de verkoper de advertenties heeft verwijderd. ik heb in ieder geval het geld terug ontvangen op mijn rekening. ik prijs me gelukkig.

jammer dat ik er niet achter kan komen wat hem heeft doen bewegen.

in ieder geval is mijn probleem opgelost.

ik weet wel dat dit mij niet een tweede keer gaat gebeuren.