Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 20-01-2017 16:25:45
Huishouden & Energie

Heeft iemand nog tips om luchtvochtigheid te verhogen??

Aanbeveling.....

ik heb dit droogteprobleem, veroorzaakt door de centrale huisventilatie, opgelost met kamerplanten op hydro-cultuur, verkrijgbaar in de betere tuincentra of bij specialisten. de altijd met water gevulde potten èn de planten, in aantal aangepast, zorgen sámen voor genoeg vochtigheid. waarom normale planten op aarde het bij u niet doen is een vraag die vooraf om meer aandacht vraagt (lichtgebrek, tocht, verkeerde soort, voeding?).

ik heb bij voorbeeld ooit zelf een kleine varen op aarde omgezet naar hydro en die staat nu vrij donker, zoals in de natuur ook en groeit en bloeit al 1,25mtr hoog als kool. opandere plantensoort verkwijnen. hydro-planten hebben echter een speciale voeding nodig, die moet wèl continue nageleverd kunnen worden. u kunt overigens ook (exotische) hydro-planten (tijdelijk als test) huren bij specialisten voor kantoorbegroening.

http://www.123kamerplanten.com/hydrocultuur/" target="_blank">bestelvoorbeeld online