Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

a3
a3l - 08-11-2005 00:53:49
Huishouden & Energie

Vaillant hr combiketel - driewegklep

john ook ik had een mail gestuurd naar het door jou genoemde adres. het ligt waarschijnlijk aan het humeur van degene die de mail beantwoord want ik kreeg een bericht terug dat ik in de handel maar een nieuwe klep moet kopen.


bijgaande het teruggestuurde bericht.


 


geachte heer louter,


 de binnenwerken zijn inderdaad los te bestellen echter niet rechtstreeks bij honeywell. u kunt met type nummer vczz6005 deze binnenwerken bij installateur of groothandel bestellen.


om toekomstige problemen te voorkomen kan het verstandig zijn om een filter te plaatsen om aanslag op het binnenwerk te voorkomen. de aanslag kan bestaan uit mageniet (zwarte steenachtige deeltjes) die op het binnenwerk vast komen te zitten, en ervoor zorgen dat het binnenwerk vast komt te zitten.


de firma spirotech maakt een filter onder de naam spirovent. dit product kan verdere problemen voorkomen.