Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariska001 - 31-01-2017 07:55:34
Huishouden & Energie

Capaciteit radiatoren onvoldoende

http://www.huurders.info/huurprijzen-en-woonlasten/onderhoudsprocedure/

hierboven staat de procedure van huurvermindering i.v.m. onder andere onvoldoende capaciteit van de centrale verwarming. als de huurder niets aanpast, of u blijft met het probleem zitten en de huurder gaat hier niet op in, kunt u een procedure starten bij de huurcommissie. (houdt er rekening mee dat de klacht bij de verhuurder minder dan 6 maanden geleden moet zijn gedaan, anders moet u eerst opnieuw een klacht indienen bij uw verhuurder).

voor de procedure bij de huurcommissie betaald u 25 euro, als u gelijk heeft krijgt u dit bedrag na de procedure terug. wat misschien goed is om te weten is dat de verhuurder sowieso als u een procedure start 450 euro moet betalen, dus als u gelijk heeft neem ik zelf aan dat de verhuurder dit zo veel mogelijk zal voorkomen.

daarnaast kunt u de huurcommissie ook inschakelen voor achterstallig onderhoud. dit zou ik zelf pas doen als de verhuurder echt niets van zich laat horen of er meerdere keren is gebleken dat de oplossingen die de verhuurder aanbied niet helpen.

voor meer informatie zie de website van de huurcommissie

https://www.huurcommissie.nl/