Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 02-02-2017 12:54:56
Geldzaken & Recht

Stilzwijgend verlenging

door nadia2017 2 feb. 2017 om 12:44 mn contract liep 31 januari af. ze hebben niks laten weten over verlenging ook niet een mand van te voren want ze waren het vergeten . ik heb zelf maandag gevraagd hoe het zat met mn contract . en toen werd er mondeling verteld datie verlengd wordt met 3 maanden . maar ik had nog geen contract gekregen van 3 maanden. gistere  was ik vrij . ik ben vandaag pas begonnen met werken . dus zonder nieuwe contract . en omdat mm baas weet datie het vergeten was . heeftie mij net mn nieuwe contract gegeven maar ik heb nog niet getekend ? dus wordt mm contract stilzwijgend verlengd ??
 
 

wat maakt het voor u uit, of het stilwzijgend is of niet? komt men nu met andere voorwaarden?

voor de aanzegplicht (waar men niet aan heeft voldaan). maakt het geen verschil. u hebt al recht op die boete van een maandsalaris door deze fout van de werkgever.

met vriendelijke groet,
mr. monique doomernik