Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 02-02-2017 13:04:31
Geldzaken & Recht

Stilzwijgend verlenging

door nadia2017 2 feb. 2017 om 12:56 mn eerste contract was een contract van 6 maanden vandaar . heb ik dan ook recht op een 6 maanden contract nu ?? en hoe moet ik dat indienen die boete van een maandsalaris ?

gelukkig is het probleem nu eindelijk duidelijk. u hebt recht op een contract op dezelfde voorwaarden (of zelfs een vast dienstverband als u er al 2 jaar werkt/dit uw vierde overeenkomst zou zijn, cao afwijkingen daargelaten.

geef dit dus aan en geef ook aan dat u recht hebt op de aanzegboete (vergoeding wegens niet aanzeggen) van een maandsalaris. persoonlijk zou ik echter daarbij zeggen dat u daar geen aanspraak op zult maken als het samen eens bent over de verlenging van 6 maanden.

met vriendelijke groet,
mr. monique doomernik